Samenwerken

Wil je graag actief participeren in een omgeving waar groeien, geven en gunnen centraal staan? Dan is EmPOWERme echt iets voor jou.
Lid worden van onze community is gratis. Voor commerciële toegang tot ons netwerk, bieden wij diverse marketingdiensten.

JOIN OUR COMMUNITY
Sluit je aan bij de groeiende EmPOWERme community waar ambitieuze en bevlogen vrouwen elkaar dagelijks met raad en daad bijstaan op het gebied van ondernemerschap. Deel je kennis, ervaring, vragen en contacten. Vergroot je expertstatus, zichtbaarheid en netwerk door andere ondernemende vrouwen te helpen en adviseren. Met elkaar kunnen we een nog groter succes behalen!

WORD GASTSCHRIJVER
Als gastschrijver bij EmPOWERme vergroot je je zichtbaarheid en naamsbekendheid. Doordat jouw kennis via meerdere kanalen wordt verspreid, verhoogt het je vindbaarheid in de zoekresultaten en daarmee je bereik. Meer informatie en aanmelden

JOUW EVENT OF TRAINING OP EMPOWERME.NL
Organiseer je regelmatig leuke workshops, events of trainingen? Dan wil je natuurlijk dat zoveel mogelijk ondernemende vrouwen hiervan op de hoogte zijn. EmPOWERme bied je de mogelijkheid om tot 12 events per jaar te promoten via onze agenda.

GEEF EEN EMPOWERME TRAINING
EmPOWERme biedt trainers de mogelijkheid om een workshop, masterclass of training te geven aan haar netwerk.
Stuur ons een bericht via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

SPREKER OP EVENTS
EmPOWERme organiseert maandelijks activiteiten waarbij de community bijeenkomt om te netwerken en hun kennis te vergroten. Ook hier bieden we ondernemende vrouwen de mogelijkheid om hun verhaal te delen met ons netwerk. We krijgen veel aanbiedingen van vrouwen die graag hun verhaal willen delen op het podium of een training willen geven. Ons sprekersbestand wordt dan ook continue uitgebreid.  We plannen onze evenementen ruim van te voren in en selecteren daarbij sprekers uit onze database. Wil jij opgenomen worden in ons sprekersbestand? Vul het Aanmeldformulier voor Sprekers in.

PARTNER
EmPOWERme gaat partnerships aan met bedrijven die een relevant aanbod hebben voor onze doelgroep. Wil jij een mooi aanbod voor de EmPOWERme community aanbieden? Als partner krijg je een vermelding op onze website en we ondersteunen je met online marketing. Zo vergroot je je zichtbaarheid en vindbaarheid! Partner worden? Stuur ons een bericht via het contactformulier met een korte toelichting over je aanbod en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Geef een reactie

Login with your Social ID

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *