Partners

EmPOWERme werkt graag samen met bedrijven die een relevant aanbod hebben voor onze doelgroep. Heb jij een product of dienst welke een mooie aanvulling is op EmPOWERme en die interessant is voor de ambitieuze ondernemende vrouw? Dan is het mogelijk om een langdurige samenwerking als EmPOWERme partner aan te gaan.
Als partner krijg je een vermelding op onze website en we ondersteunen je met online marketing. Zo vergroot je je zichtbaarheid en vindbaarheid!

Partner worden?
Stuur ons een bericht via het contactformulier met een korte toelichting over je aanbod en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

WEFOUND_Logosmall

Internationale activiteiten
Sinds september 2014 werkt EmPOWERme samen met WEFOUND.  Een internationale non-profit organisatie voor vrouwelijke startups en bedrijven. Dankzij deze samenwerking kunnen we onze communityleden met internationale ambities faciliteren op het gebied van global exposure, kennisdeling en contacten. EmPOWERme en WEFOUND bundelen hun krachten bij het organiseren van internationaal georiënteerde activiteiten zoals: netwerkevents, empowerment campagnes en co-workingdagen.

 

Boek deze sfeervolle workshopruimte met aantrekkelijke korting!

Logo Arta la Tarta nieuwsbrief

Op zoek naar een fijne locatie voor je workshop of een alternatieve vergaderlocatie? In hartje Rotterdam vind je ArtalaTarta. Dankzij de sfeervolle inrichting voel je je er direct thuis! De ruimte beschikt over een keukentje, toilet en terras. Tevens is er mogelijkheid tot gebruik van het projectiescherm. Als EmPOWERme community member kun je gebruik maken van een super aantrekkelijke aanbod!
Vermeld bij je reservering de code “EmPOWERme” en ontvang 20% korting! In plaats van €75,00 betaal je dan slechts €60,00* per dagdeel, inclusief koffie en thee.

*alle prijzen zijn exclusief btw

workshop met grote groep      terras arta la tarta

Geef een reactie

Login with your Social ID

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *