Maak kennis met het EmPOWERme team

EmPOWERme is het platform voor de ondernemende vrouw. Door middel van het delen van kennis, ervaring, informatie en inspiratie motiveren wij vrouwen om in hun kracht te staan en het beste uit zichzelf en hun bedrijf te halen.  Vanuit de visie dat we elkaar kunnen helpen groeien, brengt EmPOWERme ambitieuze vrouwen met diverse expertises bij elkaar zodat zij elkaar kunnen versterken. Onze community bestaat uit bevlogen ambitieuze vrouwen die elkaar de business gunnen en samen met elkaar groeien in ondernemerschap. EmPOWERme inspireert vrouwen om zich te laten zien en biedt een platform voor het delen van kennis, ervaring, informatie en inspiratie.

De alsmaar groeiende online community biedt plaats om elkaar te ontmoeten, te delen, leren en inspireren. Daarnaast organiseren we regelmatig events waarbij ondernemende vrouwen een podium krijgen om hun verhaal onder de aandacht van de community te brengen en waar persoonlijke ontmoetingen plaatsvinden.

Ondernemen gaat natuurlijk ook over zaken doen en daarom bieden we ook diverse marketing- en promotiemogelijkheden om je product of dienst in de spotlight te zetten.

ORGANISATIE

Tam2_smallTamara Heskes
Founder EmPOWERme | Marketing & Communicatie Adviseur
tamara@empowerme.nl

Na jarenlang gewerkt te hebben als marketeer en accountmanager voor internationale bedrijven en klanten, heeft Tamara haar commerciële kennis en ervaring uitgebreid met diverse methodieken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Aangevuld met de nodige levenservaring, biedt zij ondernemers en bedrijven een full range dienst van identiteitsverheldering tot praktische stappen om het gewenste resultaat te bereiken.
Tamara gelooft in de kracht van samenwerking en vindt dat iedere vrouw een podium verdient om met de wereld te delen wat zij te bieden heeft. Met EmPOWERme verbindt zij ondernemende vrouwen en biedt zij hen een platform èn een podium om kennis, ervaring en inspiratie te delen.

Op de website deelt zij haar kennis en ervaring over: persoonlijke ontwikkeling, marketing & communicatie, ondernemen, balans werk-prive

Volg Tamara op social media:
Twitter
Facebook
Linkedin

Marleen 6

Marleen van Langen
Event Manager | marleen@empowerme.nl

Marleen is een ambitieus en ondernemend organisatietalent. Als Event Manager is zij verantwoordelijk voor de organisatie en communicatie van alle EmPOWERme events. Marleen is tevens Office Manager bij een Tandheelkundig Centrum en schrijft artikelen over bijzondere vrouwen uit de geschiedenis op haar website www.marleenvanlangen.nl .
Ze houdt er van om diverse samenwerkingen aan te gaan en zoekt steeds naar nieuwe manieren om interessante events te kunnen aanbieden aan ondernemende vrouwen.

Volg Marleen op social media:
Twitter
Facebook

lijn3

 

ruthsinkelerRuth Sinkeler
Eigenaresse CLIP Coaching | Auteur Sexy Leiderschap

Ruth is internationaal gecertificeerdeleiderschapstrainer & coach. De afgelopen 15 jaar heeft zij gewerkt aan haar eigen ontwikkeling als trainer en heeft ze honderden mensen gecoacht en getraind om het beste uit zichzelf te halen, doelen te behalen en te groeien in de richting die zij wensten. Vele van haar oud-cliënten leven nu echt hun passie.

www.clipcoaching.nl
Voor EmPOWERme deelt zij haar kennis over: sexy leiderschap, ubuntu, persoonlijke ontwikkeling

 

michele3Michèle Sparreboom
Inspirational Speaker | (Video-) Blogger | Sparringpartner | Verbinder | Kanteldeskundige | Oprichter You&Mies |

Michèle Sparreboom is een onuitputtelijke bron van energie. Ze is bekend door ’30 dagen Challenge’, waarin ze haar eigen droom ging leven. Michèle geeft inspirerende lezingen in binnen- en buitenland over de kracht van verandering. Daarnaast treedt ze op als presentator van (bedrijfs-)evenementen. Met haar authentieke reeks online video’s, blogs en artikelen deelt ze haar kennis, tips en levensavonturen. Zowel in het Nederlands als in het Engels. En heeft ze als missie het vuur in mensen aan te wakkeren. Michèle is eigenaar van You&Mies, internationaal gecertifiteerd NLP-trainer en grondlegger van de community ‘365 dagen Passie, Poet en Plezier‘. Regelmatig verschijnt Michèle zowel in online als offline media.

www.michelesparreboom.nl

Voor EmPOWERme deelt zij haar kennis over: jezelf durven zijn, inspirerend leiderschap, verandering als kracht, Durven, Doen & Doorzetten.

KarinaHolwerdaKarina Holwerda
Founder Miss Legal | Business Coach
www.miss-legal.nl

 

 

 

pelpina150Pelpina Trip
Founder Manchu Media | Videoproducer & Community Management Frankwatching
www.pelpina.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Login with your Social ID

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *