01 dec 2015 Time for new adventures!

toast to new adventures

In oktober 2012 stonden we met zo’n 60 vrouwen en een paar supertoffe mannen in het pand van IRL MeetUp in Rotterdam. Het startpunt van een prachtig avontuur vol bijzondere ontmoetingen, verbindingen, inspiratie- en kennisdeling en samenwerkingen.

Nu, iets meer dan drie jaar later, is er veel veranderd. Voor mij als ondernemer, maar ook voor iedereen die zich heeft aangesloten. We zijn gegroeid, nieuwe wegen ingeslagen of nog zoekende naar het juiste pad.

Voor mij geldt dat de activiteiten van mijn business en de initiatieven die daaruit voortkomen zich in de loop der jaren steeds verder hebben ontwikkeld en mijn volledige aandacht vragen. Ik merk dat ik dit niet meer kan combineren met de organisatie en het gaande houden en verder uitbouwen van de community. Dat vind ik zonde, want dat betekent dat ik de community niet meer de aandacht kan geven die het verdient. Ook met hulp van een geweldig toffe Community Manager, een functie waarop meerdere superleuke kanjers gereageerd hebben!, ben ik nog steeds verantwoordelijk.

Ik heb alles nog eens goed op een rijtje gezet en ben tot de conclusie gekomen dat ik hierin een duidelijke keuze moet maken. Dit weekend heb ik de knoop doorgehakt en heb ik besloten per 1 januari 2016 te stoppen met EmPOWERme.

Ik kijk terug op een mooi avontuur en ik kijk vooruit naar een tof nieuw jaar vol nieuwe gebeurtenissen en ontwikkelingen. Ik ben dankbaar dat ik zoveel geweldige mensen heb ontmoet en voor jullie bijdragen, in welke vorm ook, aan dit avontuur. Met de meesten ben ik al op een of meerdere manieren geconnect buiten de facebookgroep. Vind je het leuk om ook na 1 januari in contact te blijven? Voel je welkom om te linken via mijn social media kanalen.

Oud & nieuw borrel
Natuurlijk wil ik jullie niet zomaar loslaten en als dank voor jullie bijdrage aan deze krachtige jaren, organiseer ik 18 december een gezellige Oud & Nieuw borrel op een nader te bepalen locatie in Rotterdam. Ik realiseer me dat het een drukke maand is, maar ik zou het supertof vinden als jullie de afsluiting van dit jaar en de start van het nieuwe jaar met mij willen komen vieren.

Wil je erbij zijn? Laat het even weten via het facebookevent

Ik hoop jullie dan te zien!

Liefs,
Tamara <3

The following two tabs change content below.
Avatar of Tamara Heskes
Marketing & Communicatie Adviseur | Founder EmPOWERme |
Avatar of Tamara Heskes

Laatste berichten van Tamara Heskes (toon alles)

Geef een reactie

Login with your Social ID

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *